Lærere

Ruth Montgomery-Andersen er ejer af Qiajuk Dance Studios. Hun har danset Ballet og Moderne siden hun var 5år og har bl.a. danset sammen med Alvin Ailey. Ruth har undervist dans i over 30år. Hun er uddannet Pædagog, Jordemoder og Doktor i Folkesundhed og underviser i Ballet, Jazz og Moderne.

Alexander Montgomery-Andersen er med-ejer og direktør i Qiajuk Studios. Han er uddannet danser fra Bårdar Akademiet i Norge og medejer i Qiajuk. Siden 2011 har han arbejdet som professionel scenekunstner på adskillige danseproduktioner i Europa og specielt Norden. Han afholder kurser på tværs af Grønland og undervisningen i Urban Styles hos Qiajuk Dance Studios.

Salik Johansen Olsen er tidligere danseelev hos Qiajuk Dance Studios og selvlært gennem interesse. Salik underviser i Break Dance og er vært for JAM! timerne.

Madelaine Gordon Graadahl er uddannet fra Bårdar Akademiet i Norge. Siden 2010 har hun arbejdet som professionel scenekunstner med bred erfaring inden TV, film og scene. Hendes kendetegn er Vogue og Hip-hop. Hun underviser Ballet og Jazz.

Maliina Jensen er lærer og Administrativ Leder i Qiajuk Studios. Hun er uddannet fra University of Wyoming I Laramie (WY) USA, hvorfra hun har en bachelor i dans og en bachelor i psykologi. Hun underviser i ballet, jazz og moderne.

Marie Louise Frederiksen er uddannet yogalærer fra High Vibe Yoga, Bali, Indonesien. Gennem yoga ønsker Marie Louise at skabe og opbygge selv-accept og kropsforståelse.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *