Kære venner, 

Med baggrund i de omfattende tiltag, som er iværksat af myndighederne, og for at deltage i den store indsats for at hindre smittespredning af Corona-virussen, må vi meddele, at studiet lukker ned for resten af forårssæsonen.  

Vi har også været nødt til at sige “på gensyn” til Sine Krag, og derved er forårssæsonens residens-program stoppet. 

Vi er selvfølgelige kede af, at vi ikke kan tilbyde dans og danseundervisning, men vi véd at dette er det eneste rigtige.  

Aflyste dansetimer, som er betalt online gennem klubmodul, vil automatisk blive refunderet inden den 1. april. De som har betalt gennem bankoverførsel eller ved betaling i studiet, vil blive kontaktet af os snarest muligt. De elever som endnu ikke har betalt, vil modtage en faktura.  

Vores samfund, og alles sundhed er det vigtigste netop nu, og vi i Qiajuk vil gøre det vi kan, for at bidrage til at situationen stabiliseres. Det er en svær og udfordrende tid for mange. Pas på Jer selv og pas på de omkring jer. Vi glæder os til at mødes igen til nye danseaktiviteter, når det er muligt og forsvarligt.

Kærlig hilsen fra os i Qiajuk Studios

Posted by Maliina Jensen

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *